Футболната седмица ще ни предложи две ударни дербита между Лудогорец и

...
Футболната седмица ще ни предложи две ударни дербита между Лудогорец и
Коментари Харесай

Нова порция здрави дербита през тази седмица

Футболната седмица ще ни предложи две ударни дербита сред Лудогорец и ЦСКА, които ще се състоят в Разград.  " Зелените " одобряват " армейците " в сряда в 1/4-финален конфликт за Купата на България. Три дни по-късно е време и за дуел от Първа лига. Преди него разградчани са водачи с 3 точки задатък пред " алените ".
 Зинедин Зидан похвали сина си след дебюта му за Реал Мадрид
През седмицата има междинни кръгове в Италия, Англия и Испания, само че въпреки всичко огромните мачове са планувани за събота и неделя.

В испанската Ла Лига Атлетико Мадрид има дребен късмет да се върне в битката за купата. " Дюшекчиите " гостуват на Барселона и само победа на " Камп Ноу " ще ги остави в играта. Срещата е в събота от 21:45 часа българско време и можете да я гледате онлайн по MAX SPORT 4. Преди това каталунците ще имат тежко посещение довечера на Виляреал.

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан пък е изправен пред първото по-сериозно тестване след завръщането си на " Сантиаго Бернабеу ". Утре от 22:30 часа " белия балет " гостува на Валенсия, който се бори със зъби и нокти за позиция в Топ 4 в края на сезона. В събота столичани домакинстват на Ейбар от 17:15 часа.

В британската Висша лига ще се изиграят няколко отсрочени мача. Вниманието е ориентирано главно към Манчестър Сити и Ливърпул, които се борят с всичка мощ за купата. За " жителите " следва домакинство на Кардиф, до момента в който за мърсисайдци посещение на Саутхямптън. Днес пък Юнайтед гостува на намиращия се в доста добра форма в последно време Уулвърхемптън.

В италианската Серия А е време за епичното дерби сред Ювентус и Милан. Торинци няма да могат да разчитат на контузената си звезда Кристиано Роналдо. От своя страна " росонерите " имат единствено загуби на " Алианц Стейдиъм " – 10 от 10 (плюс двете за Купата). Мачът е доста по-голям за възпитаниците на Дженаро Гатузо, защото се борят с Интер, Лацио, Аталанта, Рома и Сампдория за място в четворката. Можете да гледате дербито онлайн по MAX SPORT 3 в събота от 19:00 часа българско време.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР